Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

FC Köpenhamn har bestämt sig för Roland Nilsson - nobbar andra kandidater

FC Köpenhamns tränarjakt är över.
Den danska klubben är övertygad om att Roland Nilsson tar över.
FCK tackar nej till alla andra och säger att det är klart, uppger en källa för Fotbollskanalen.se.

FC Köpenhamn har länge letat efter Ståle Solbakkens ersättare. Nu har man slutat med det. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se har klubbens sportchef Carsten Jensen meddelat agenter och representanter för olika tränare att de inte längre behöver göra sig besväret att föreslå nya kandidater för klubben. FCK har valt en huvudinriktning och känner sig så pass säker på Malmös Roland Nilsson som Solbakkens ersättare att några alternativ inte behövs.

Nilsson vill dock inte kommentera någonting. I samband med presskonferensen inför supercupfinalen fick Malmötränaren frågan flera gånger men han vill inte kommentera någonting. Inte ens om sin kontraktssituation i Malmö.
Men i går kunde fotbollskanalen.se avslöja att danskarna har kontaktat Malmö FF och det förefaller nu vara en tidsfråga innan Nilsson blir klar för en flytt över sundet till den danska huvudstaden.

Ståle Solbakken lämnar Köpenhamn i sommar och Malmö står alltså inför att tappa tränaren mitt under brinnande säsong om Nilsson flyttar direkt. Varken sportchefen Per Ågren eller ordförande Håkan Jeppsson har velat kommentera det hela när fotbollskanalen.se varit i kontakt med dem.

Roland Nilsson gjorde hösten 2007 klart med Malmö FF under pågående säsong och när han hade kontrakt med Gais. Då var MFF "boven" som fick lösa ut Nilsson från sitt kontrakt med miljonbelopp.

Publicerad 2011-03-16 kl 22:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons