POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

FCK om Larsson: "Kan inte utesluta en försäljning"

Helsingborg vill behålla Peter Larsson – och FCK ställer dörren på glänt.
- Vi kan inte utesluta en försäljning, säger Carsten Jensen till fotbollskanalen.se.

Den svenske mittbacken har fått en kanonstart i HIF och hyllas odelat av sportchefen Jesper Jansson. Enligt honom vore det ett önskescenario att Larsson blev kvar efter att låneperioden löper ut i juni, men framtiden är avhängig skåningarnas ekonomi och hur FC Köpenhamn ser på situationen.

- För mig är läget sådant att jag inte kan avvisa en försäljning. Men det är samma sak med alla våra spelare i dagsläget. Många saker hänger samman och som du vet startar ett nytt kapitel i FCK framöver, säger danskarnas sportchef Carsten V Jensen till fotbollskanalen.se.

När det gäller försvarssidan räknar huvudstadslaget med stor ruljans den närmaste framtiden. Vilka som stannar eller flyttar fäller avgörandet för Peter Larssons del.

- Utgångspunkten är att Mikael Antonsson försvinner, sedan har vi ju bara Jos Hooiveld på lån. Dessutom är Sölvi Ottesen ryggskadad, och slutligen har vi Mathias ”Zanka” Jörrgensen. Det blir en utmaning att få ihop gruppen till nästa säsong. Därför kan jag inte heller avfärda att Larsson blir en del av den lösningen, säger Jensen.

Han spelade inte särskilt mycket sista tiden i FCK?
- Nej, inte vid någon tidpunkt egentligen. Det var bekymmersamt, vilket alla inblandade kände. Därför bestämde vi ju att han skulle gå till HIF på lån, och det är glädjande att han fått en bra start där. Det blir en diskussion i sommar när vi ser hur han står sig då.

Något nytt om Roland Nilsson?
- Nej, du vet ju hur politiken är här i klubben. Jag förstår att du frågar, men när vi vet mer hur det blir där meddelar vi det på vår hemsida.

Publicerad 2011-04-27 kl 13:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå