Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Feyenoords Beenhakker förbannad på Chelsea

Feyenoords Leo Beenhakker irriterar sig på de engelska lagens beteende efter att ännu en gång förlorat en talang till Premier League.
- Andra europeiska klubbar gör inte så här.

Feyenoords Leo Beenhakker har fördömt Premier League-klubbarna och kallar dem ”de stora vita hajarna av fotboll” efter att ha förlorat sin stora talang Nathan Ake till Chelsea i en deal värd cirka 2,5 miljoner kronor.

- Vad kan vi göra? Jag diskuterade Nathan och hans föräldrar och han berättade att han verkligen ville flytta till England och hans föräldrar var med på hans beslut. Jag var imponerad av Nathans beslutsamhet vid så ung ålder, men det är uppenbarligen dåliga nyheter för Feyenoord, säger Beenhakker till The Guardian och fortsätter:

- Vi kan inte göra något åt det om en utländsk klubb kommer för att värva en av våra ungdomar. Det är det som driver mig till vansinne att våra talanger lämnar oss så här. Premier League klubbarna förstör marknaden med deras agerande. De är de stora vita hajarna inom fotbollen. Andra klubbar i Europa gör inte så här, men de engelska lagen bryr sig inte på samma sätt.

Tidigare har Feyenoord förlorat talangerna Jeffrey Bruma till Chelsea och Kyle Ebecilio till Arsenal.

Publicerad 2010-12-22 kl 16:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons