Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Från division 4 till skotska Premier League

Kreshnik Asllani

Från Växjö till skotska Premier League. 21-årige Kreshnik Asllani har provspelat med Dunfermline, och ska tillbaka för nytt provspel.
– Jag åker troligtvis ner i juni, säger Asllani till fotbolltransfers.com.

21-årige Kreshnik Asllani har ett förflutet i Öster och Ljungby IF och spelar för närvarande i Växjö BK i division 4. I sommar kan det bli spel i skotska Premier League och Dunfermline som dock ligger sist i skotska ligan och riskerar nedflyttning. Asllani har redan genomfört ett kortare provspel och imponerade.

– Efteråt fick jag reda på att Dunfermlines manager hade gillat mig och att de vill ha ner mig igen på ett nytt provspel, då åker jag troligtvis ner i slutet av juni när de drar igång sin försäsong, säger Asllani till fotbolltransfers.com.

– Och då vill de att jag är där i två-tre veckor och tränar samt spelar träningsmatcher med dem, så att de kan få en bättre bild av hur jag är som spelare, fortsätter han.

Kreshnik Asllani berättar vidare om hur det var under sitt provspel i klubben.

– Det var en häftig upplevelse att se hur proffsen har det och vilken nivå de ligger på. Jag blev väl mottagen och allt kändes proffsigt. Jag gjorde en träning och en match bara och jag är överlag nöjd med min prestation därborta, säger han.

Till sommarens provspel ska Asllani ta alla chanser han får för att spela till sig ett kontrakt.

– Inför kommande provspel så känns det som om jag kan komma mer förberedd, då jag inför detta provspel fick veta att jag skulle åka dit endast fem dagar innan avresa, men nu kan jag ladda och träna ordentligt i många veckor innan det är dags att bege sig dit igen, nu vet jag vad jag kan förvänta mig och hela den biten.

Publicerad 2012-04-19 kl 17:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons