Fullt förtroende för Berg - gjorde 90 minuter i Hamburgs vinst

Andra ligor och cuper

Marcus Berg får allt mer förtroende från Hamburgs nye tränare. Svensken spelade 90 minuter i segermötet med Hoffenheim.

Det var dock hans anfallspartner Paolo Guerrero som gav HSV ledningen efter 25 minuter. Sedan fastställde Marcell Jansen slutresultatet till 2-0 med en timme spelad.

Trepoängaren var den första för managern Thorsten Fink, som tog över klubben i mitten på oktober. Trots tre byten fick Berg stanna kvar på planen matchen igenom.

Thorsten Fink har i flera intervjuer berättat att han gillar Berg som spelare, och att den förre Blåvittanfallaren kan räkna med att få stort förtroende framöver.

Hamburg: Drobny - Diekmeier, Bruma, Westermann, Aogo - Töre, Rincon, Kacar, Jansen - Berg, Guerrero.

Publicerad 2011-11-20 kl 19:51