Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Galatasaray vill värva Harbuzi: "Smickrande"

Labinot Harbuzi kan flytta till Galatasaray. Enligt turkiska medier är storklubben intresserad och beredd att lösa honom från Genclerbirligi.

– Det är klart att det är smickrande, men det är bara att ligga lågt och se hur mycket sanning det finns i det – och när i så fall det blir aktuellt, säger Harbuzi till Sydsvenskan.

Enligt uppgifterna betingar den förre MFF-spelaren ett marknadsvärde på nästan fyra gånger de 750 000 euro Genclerbirligi ska ha betalat vid flytten från allsvenskan i somras.

– Helt ärligt, det är inte ofta man lämnar en klubb redan efter ett halvår, men det är klart att får klubben de pengarna som det skrivs i tidningen, tre miljoner euro, och är nöjda med det så blir det affär, säger Labinot Harbuzi.

Harbuzi har redan tidigare kopplats samman med Galatasaray. Före ”Labbes” Turkietflytt hörde sig Istanbul-bjässen för med Malmö FF om det kunde gå att få loss honom.

– Jo, men jag vet inte hur starkt intresset var då. Jag gjorde en bra match mot dem senast - och det har jag hört att även de tyckte, säger han.

Publicerad 2009-12-28 kl 11:38
Annons
Annons
Annons