Gerrbrand syndabock i cupen

Andra ligor och cuper

Förre Hammarby-spelaren Patrik Gerrbrand missade sin straff i norska cupen mot Odd Grenland. Därmed åkte Fredrikstad ut i kvartsfinalen.

Fredrikstad hamnade i tidigt underläge mot Odd Grenland. Trots 0-2 reste sig laget - mycket tack vare Abgar Barsom.
Den förre Djurgården-spelaren satte 1-2 efter att ha spelats fri av Adrian Gashi. Målvakten Espen Isaksen var inte helt chanlös på skottet.
Fem minuter senare kvitterade Kasey Wehrman.

Barsom nerputtad

Abgar Barsom varnades efter 107 minuter efter gruff med Svindal Larsen. Barsom blev liggande på marken ett tag enligt norska Aftenposten.
Sju minuter senare visades målskytten Kasey Wehrman ut efter en närkamp med mittfältaren Anders Rambekk. Matchen varr bitvis ful. Totalt sju varningar har delades ut.

Matchen gick sedan till straffar. Barsom satte sin till 6-6 - till ingen nytta.
Fredrikstad ligger på andra plats i Tippeligan, fyra poäng bakom ettan Stabaek. Odd Grenland toppar division 1. Laget har bara en förlust det här året.
Publicerad 2008-08-16 kl 21:47