POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER
10å

Go Ahead Eagles bryter med Ranégie

Go Ahead Eagles och Blåvitt-lånet Mathias Ranégie bryter kontraktet i förtid.
- Det är inget jag har fått information om faktiskt, säger Håkan Mild till fotbollskanalen.se

I augusti lånade IFK Göteborg ut anfallaren Mathias Ranégie till holländska andradivisionslaget Go Ahead Eagles.

Holländarna var osäkra på Ranégies skadade ljumske och valde därför att låna honom till och med den 31 december 2008, med en option på att kontraktera honom till 2011.

Ranégie kom inte till spel för Go Ahead Eagles förrän den 17 oktober på grund av skadan han drogs med när han kom til klubben och har bara spelat fem matcher.

Nu har dock klubben och 24-åringen valt att gå skilda vägar en dryg månad innan kontraktet går ut. Enligt Go Ahead Eagles hemsida har man tillsammans med Ranégie tagit beslutet att bryta lånekontraktet.

Orsakens sägs vara en meniskskada som Mathias Ranégie ådrog sig i matchen mot Haarlem som gör att han inte är aktuell för spel något mer innan låneavtalet går ut. Något som i förlängningen innebär att holländarna inte kommer utnyttja optionen de hade på att kontraktera Ranégie.

När fotbollskanalen.se når IFK Göteborgs sportchef Håkan Mild för att höra sig för om Mathias Ranégie kommer återvända till Blåvitt för att fortsätta hos dem, känner han inte till att kontraktet är brutet.
- Mathias kontrakt gäller till den 31 december. Det är inget jag har fått information om faktiskt, säger han om det brutna kontraktet.

Publicerad 2008-11-20 kl 21:43
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå