Gomez succé - hattrick mot gamla klubben

Andra ligor och cuper

Släkten är värst brukar man säga. Och mycket riktigt. Mario Gomez sänkte sin gamla klubb Stuttgart med ett hattrick.

Bayern München bjöd upp till målfest i Bundesligafajten som till sist slutade 5-3 i fjolårsmästarens favör. Ett tungt slag för Stuttgart, som faktiskt ligger under nedflyttningsstrecket till andradivisionen.

Redan i första halvlek ordnade Mario Gomez en mycket brant uppförsbacke för sina tidigare lagkompisar. Med två mål inom loppet av fem minuter var mötet i stort sett avgjort före paus. Särskilt som Franck Ribery sett till att sätta även 3-0 innan det var dags för vila och sidbyte.

Sedan reducerade visserligen Stuttgart – men Bayern svarade då genom att gå upp i 5-1-ledning och de två sena tröstmål som fastställde slutresultatet hotade aldrig utgången.