Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Hade jobbet i en vecka - sa upp sig efter kontroversiell tweet

Foto: Scanpix

Förra torsdagen blev Chris Graham utsedd till verkställande direktör i Glasgow Rangers. Idag avgick 38-åringen efter att polisen startat en utredning kring hans nedsättande tweet om profeten Muhammed.

Det har varit en turbulent vecka inom Glasgow Rangers. Förra veckan så tillsatte man 38-årige Chris Graham som ny verkställande direktör i klubben. Men snabbt så upptäckte supportrar den tweet som Graham skrivit direkt efter attentatet mot Charlie Hebdo i januari.

Hans twitter-konto är nu stängd för allmänheten, men den specifika tweeten beskrivs av BBC som "en karikatyr föreställande profeten Mohammed i en sexakt med Star Wars-karaktären Jar Jar Binks"

Igår gick polisen ut med att man var medvetna om tweeten och höll just nu på att se över ifall man skulle starta en utredning. Idag sa Chris Graham upp sig med omedelbar verkan samtidigt som han officiellt bad om ursäkt för tweeten.

"Vårt land är uppbyggd på yttrandefrihet, men med den friheten så följer ett visst ansvar på samhället. Denna tweet tog inte det ansvaret och därför ber jag så hemskt mycket om ursäkt" skrev Graham i sin offentliga ursäkt.

Glasgow Rangers ligger just nu trea i skotska Championship och ser ut att få kvala upp till högsta serien.

Publicerad 2015-03-13 kl 23:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons