Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Harbuzi sänkte Galatsaray: "Nu skriver tidningarna att de lagt ett bud"

Under säsongen har Labinot Harbuzi ryktats vara på väg till Galatasaray. På söndagen sänkte han storlaget på egen hand.
- Nu skriver tidningarna att de vill köpa mig, säger han.

Knappt hade ”Labbe” lämnat MFF för turkiska Genclerbirligi förrän uppgifterna om en eventuell flytt till Istanbul började florera.

- Ja, det har pratats en hel del här nere. Och snacket har knappast minskat på sistone. Det blir snarare mer och mer. Tidningarna skriver till och med att Galatsaray lagt ett bud, men det har jag inte fått bekräftat ännu, säger Harbuzi till fotbollskanalen.se.

I den avslutande ligaomgången svarade han för ett mål och en målgivande passning mot just Galatsaray. Efter drygt 80 minuter sköt svensken avgörande 2-1, med vänsterfoten längs marken.

- Klart att det känns speciellt att göra en bra insats just mot dem. Min agent har sagt att det finns intresse, men inte berättat så mycket ännu. Han har velat att jag skulle fokusera på att avsluta året bra först, så kan vi ta den biten nu när säsongen är slut, säger Harbuzi.

Med två mål och lika många assist på tre matcher har det önskemålet minst sagt förverkligats. Harbuzi är tillfreds både med sin egen prestation och lagets. Genclerbirligi slutade tia efter att ha hotats av nedflyttning föregående säsong.

- Jag är riktigt nöjd med min första säsong i Turkiet. Det har fungerat över förväntan. Jag har fått mycket förtroende och startat nästan alla matcher. Sedan är det klart att laget kunde ha klättrat några placeringar, vi tappade för mycket i slutet av många matcher.

Vad säger du om Galatsaray som klubb?
- Alla vet ju att det är en riktig storklubb som gjort bra ifrån sig även i Europa. Samtidigt ska man inte blåsa upp det för mycket förrän det blir något verkligt konkret. Vi får se vad som händer under sommaren.

Publicerad 2010-05-17 kl 15:21
Annons
Annons
Annons