Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Hasse Backe jagar Stephen Ireland: "Klubben vill ha honom"

Foto: Scanpix

Hasse Backe är på väg att värva en ny storstjärna.

Nu kan fotbollskanalen.se avslöja att New York Red Bulls jagar Aston Villas mittfältare Stephen Ireland.

- Stephen är intresserad av Red Bulls, säger agenten Dejan Drobnjak till fotbollskanalen.se.

New York Red Bulls är på jakt efter ännu en Designated Player (en stjärna som delvis går utanför de konventionella lönereglerna, Red Bulls har sedan tidigare Thierry Henry och Rafael Marquez). Nu kan fotbollskanalen.se avslöja att Hasse Backes sikte är inställt på Stephen Ireland. 25-åringen spelar i Aston Villa, men var i Manchester City när Hasse Backe var en av lagets tränare.

- Klubben vill ha Ireland och det beror inte bara på Hasse Backes tidigare samarbete med Ireland i Manchester City, säger Dejan Drobnjak till fotbollskanalen.se.

Tidigare har det ryktats om att New York Red Bulls ska vara på jakt efter Milans mittback Alessandro Nesta, men enligt uppgift till fotbollskanalen.se vill inte klubben värva en försvarare som sin sista Designated Player. Hasse Backe har tidigare sagt att han gärna vill ha en mittfältare och därför är Stephen Ireland klubbens förstaval.

- Stephen är intresserad också. Han respekterar New York Red Bulls organisation. Men det är en del saker som ska falla på plats. Det är en hel del regeler med tanke på att det är Designated Player. Det är inte enkelt och det var det inte heller för Thierry Henry och David Beckham, säger Dejan Drobnjak.

Publicerad 2012-04-28 kl 20:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons