Hibernians gjorde snabbaste målet någonsin - mot Rangers

Andra ligor och cuper

Hibernians chockade Glasgow Rangers – med skotska ligans snabbaste mål någonsin. Anthony Stokes nätade efter bara tolv sekunder.

Domaren hade knappt pipvisslat igång matchen förrän han fick vinka för 0-1. Några kvicka passningar – sedan var ledningen ett faktum. Men "Hibs" och Anthony Stokes glädje varade inte särskilt länge.

Redan vid paus hade Rangers vänt till 2-1 och kunde till sist bärga tre poäng via en 4-1-seger.

- Vi visste att de skulle starta i ett rasande tempo. Men att släppa in baklängesmål efter mindre än en minut var en stor besvikelse. Som tur var svarade vi dock på rätta sättet, säger Rangers kapten David Weir till Sky Sports.

Publicerad 2009-12-27 kl 19:49