Samuel Holmén hoppade in för Bursaspor i mötet med Genclerbirligi och blev stor hjälte.
I den 90:e minuten avgjorde svensken med sitt första ligamål för klubben.

Samuel Holmén.

Bursaspor låg under i halvtid i mötet med Genclerbirligi på hemmaplan. Då skickade man in Samuel Holmén, svensken som är inlånad från Fenerbahce. Ett succédrag skulle det visa sig.

Första spelade Holmén fram Josue som satte 1-1 för hemmalaget i den 66:e minuten.
Matchen såg sedan länge ut att sluta oavgjort. Men då klev Samuel Holmén fram igen och satte själv det avgörande målet i den 90:e minuten. Målet var Holméns första ligamål för klubben.

Fernandao fyllde sedan på med 3-1 i den 94:e minuten och Bursaspor tog tre sköna poäng på hemmaplan. Laget är nu fyra i den turkiska ligan.

Publicerad 2015-02-08 kl 17:25