Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Hon vann tävlingen för årets mål - belönades med fina priser

Monica Einarsson från Ludvika vann en signerad landslagströja från herrlandslaget och en från damlandslaget, samt två biljetter till invigningen av Nationalarenan.

Monica Einarsson vann på sitt fotbollsminne:

"Så är det då lördag. Vi har lyckats slicka såren efter förlusten mot Brasilien i semifinalen, och bestämt oss för att göra matchen om tredjepris till en fest med vännerna samlade.
Stor del av juli har varit varm och solig så vi samlas framåt sena eftermiddagen runt grillarna som uppvärmning inför matchen. När den börjar är spänningen på topp. Sakta men säkert höjs också stämningen och insikten och känslan av att vi faktiskt kan ta hem en VM-medalj börjar komma krypande.
Efter både 1-0 och 2-0 byts en ung kille med långa krulliga flätor in. Det dröjer inte länge förrän denne Henke Larsson, med sina fullständigt iskalla dragningar satt 3-0 och för alltid gjort ett intryck i våra fotbollshjärtan.
När vi dansar oss genom resten av matchen framför TV:n känns det att våra blå-gula hjältar skrivit fotbollshistoria på andra sidan Atlanten denna julidag 1994."

Publicerad 2011-11-09 kl 11:37
Annons
Annons
Annons