Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

I Bröndbys frysbox: Nilsson lämnar efter säsongen

Foto: Scanpix

Mikael Nilsson

Mikael Nilsson har befunnit sig i frysboxen i danska Bröndby och ser ut att lämna när hans kontrakt går ut efter säsongen.
– Självklart är jag en av de spelare som antagligen kommer att lämna, säger han till fotbollskanalen.se.

Den förre landslagsbacken Mikael Nilssons kontrakt med sin nuvarande klubb Bröndby går ut efter säsongen. Och allt talar för att den forne Halmstadspelaren lämnar klubben vid kontraktslutet.

– Jag förhandlar inte, så läget är väl lugnt kan man säga. Jag kommer inte att skriva på ett nytt kontrakt som det ser ut i dagsläget om jag ska vara ärlig. Vi har sagt att vi ska snacka efter säsongen, och som det är nu spelar jag inte särskilt mycket heller. Det lutar åt att jag flyttar, säger Mikael Nilsson till fotbollskanalen.se.

Det har inte blivit någon speltid i Bröndby – den senaste matchen Nilsson deltog i var i december. I maj avslutas den danska säsongen och efteråt kommer alltså Nilsson med största sannolikhet att hitta en ny klubb.  

– Jag vet att Bröndby har ekonomiska problem så jag förstår gott att de inte vill inleda några förhandlingar. Jag sitter ju på ett bra kontrakt så självklart är jag en av de spelare som antagligen kommer att lämna.

Finns det alternativ du har funderat över?

– Alltså ja, det har jag ju, men jag är öppen för det mesta.

Inget som du föredrar?

– Egentligen inte, och jag vet inte vad jag har för alternativ. Jag blir 34 år i sommar och självklart kommer det inte att ligga 25 kontraktsförslag på bordet som bara väntar på att skrivas på. Därför känns det dumt att utesluta något.

Trots att han börjar komma till åren funderar Nilsson inte på att avsluta sin karriär inom den närmaste framtiden.

– Det jag har bestämt är att jag gärna vill fortsätta spela. Om det finns någon som vill ha mig, höll jag på att säga. Kroppen känns bra och jag tycker fortfarande att det är jävligt roligt att spela fotboll. Så länge det inte förändras har jag inga planer på att sluta spela fotboll. Men rent åldersmässigt så – två år kanske. Sen får man kanske säga tack och hej, avslutar Nilsson.

Publicerad 2012-04-17 kl 15:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons