Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Italien-medier nöjda med Milan-vinst i Malmö

Italienska medierna märkte inte att Milan låg under mot Malmös juniorer.

La Gazzetta dello Sport talar om ett Milan med många förändringar i startuppställningen, som led av många startspelares frånvaro. De är övertygade av jämne Kevin Prince Boateng och tycker att Cassano visade mycket positivt. Tidningen medger att Malmö spelade bättre i andra halvlek, men ursäktar det hela med att MFF är mitt upp i mästerskapet och att laget snart spelar Champions League Playoff.

Corriere dello Sport tog intryck av Malmöpublikens hyllningar och overhead-flagga till Zlatan Ibrahimovic. Annars handlar mycket om Antonio Cassanos framtid i klubben, som verkar oklar. Målet i första halvlek sägs ha stärkt Bari-fostrade Cassanos aktier.

Mediaset, som sände matchen på italiensk TV, talar om ”Framgång” och en ”god prestation” av Milan i straffvinsten mot Malmö. Siten framhåller att matchen framförallt var ett bra test, och att Milan kommer hem med en trofé. Milan ”skapade många chanser första halvtimmen” men att Malmö blev bättre, och att Tobias Malm tog väl tillhanda på chansen när Rodrigo Ely dabbade sig i backlinjen. De citerar även tränare Allegri som skyller den andra halvleken på alla byten.

Ingenstans verkar italienska pressen uppmärksamma att Milan låg under mot Malmös juniorer och att svenskarna vilade massor av spelare.

Publicerad 2011-08-15 kl 11:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons