Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Jämförs med Balotelli och Krkic: "Fantastiskt, men jag vill ännu mer"

Stolt men inte nöjd. John Guidettis spontana reaktion efter att ha blivit utsedd till en av världens största talanger är tudelad.

- Ja men det är fantastiskt kul att höra. Det är kvittot på att jag har lyckats bra så här långt, men, vill ändå inte dra för stora växlar på det här. Jag menar, jag vill ju uppnå så mycket mer, säger John Guidetti.

Hemsidan 101greatgoals.com har listat de största talangerna löftena i fotbollsvärlden som är 21 år och yngre. Ifjol fanns exempelvis Tottenhams Gareth Bale med. I år med världsnamn som Mario Balotelli, Bojan Krkic och Jack Wilshere, men också talanger som Zinedine Zidanes 16-årige son Enzo - och John Guidetti, som ende svensk.
Guidetti är stolt över utmärkelsen men vill samtidigt betona att den inte kommer få honom att slå av på takten.

- Jag är tacksam för utmärkelsen, men i ärlighetens namn är det ju den här gången "bara" en talanglista det handlar om. Jag menar, jag vill ju uppnå så mycket mer.

- Det är allt jag vill och kan säga om det här. För tillfället är det enbart hårt arbete och fullt fokus på på Feyenoord som gäller för mig här, säger Guidetti och syftar till de två raka förlusterna Rottendam-laget åkt på i Eredivisie.

Guidettis plats på listan motiveras så här:
"The Swedish striker has a huge ego but may well have come through the Manchester City ranks at just the wrong time. Extremely gifted, a season in the Eredivisie could be the making of Guidetti."

Listan har ingen inbördes ranking, utan det är alfabetisk ordning som gäller.

Fotbolldirekt

Publicerad 2011-11-10 kl 13:23
Annons
Annons
Annons