Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Johan Mjällby om övergången han ångrar

Foto: Björn Olsson, Scanpix

Johan Mjällby

Säsongen 2004 lämnade Johan Mjällby Celtic för Levante. Något han ångrar i efterhand.

– Det var konstigt att lämna en stor klubb med så höga krav som Celtic, säger Mjällby till Daily Record.

Celtics store anfallare Giorgios Samaras har inte förlängt sitt kontrakt med klubben. Lagets assisterande tränare, Johan Mjällby, varnar nu spelaren för att han kan komma att ångra en flytt.

– Det kan bli svårt för Sami om han skriver på för en klubb som inte slåss om titlar. Han älskar att spela i Celtic som slåss om titlarna. Det är det som fotboll handlar om, säger Mjällby till Daily Record.

Mjällby valde själv att flytta från klubben år 2004. Då bar flyttlasset till Spanien och Levante, men han fick tiden i klubben spoilerad av skador och ångrar nu att han flyttade från Celtc.

– Det var konstigt att lämna en stor klubb med så höga krav som Celtic. Jag älskade tillvaron, men sen jag skrev på för en klubb som var mycket mindre och inte som varken hade samma faciliteter eller personer som tog hand om dig, säger Mjällby till Daily Record.

Om Samaras trots allt lämnar klubben har Mjällby även ännu ett råd på vägen för greken som idag är en av stjärnorna i Celtic.

– Jag hoppas att han går till ett lag som slåss om titlar snarare än om att undvika nedflyttning. Ekonomiskt klarar han sig bra ändå, säger Mjällby till Daily Record.

Publicerad 2014-01-12 kl 11:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons