Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Jonas Thern klar för Landskrona: "Vi delar samma värderingar"

Foto: SCANPIX

Fotbollskanalen har tidigare rapporterat om att Jonas Thern varit aktuell för en roll i Landskrona Bois. Nu är det klart att det blir så.

Klubben, som åkte ur superettan den gångna säsongen, meddelar på sin hemsida att de kommit överens om ett samarbete med den gamle landslagskaptenen.

Thern ska under sex månader göra en "total översyn" av klubbens ungdomsverksamhet. Förhoppningen är att samarbetet därefter ska fortsätta.

- I våra diskussioner har vi funnit att vi delar samma värderingar om hur man jobbar med talangutveckling för att uppnå bästa resultat. Att satsa på unga talanger och få dem att lyckas hela vägen till A-laget och bidra till sportsliga framgångar för att sedan kanske ta nästa steg i karriären har också varit ett signum för BoIS i våra bästa perioder. Vi vill med detta samarbete understryka vilken väg vi vill ta i framtiden och visa hur viktigt vi ser på vår talangutveckling, säger klubbchefen Patrik Johansson till klubbens hemsida.

Thern driver för närvarande fotbollsverksamhet i Osby, bland annat fotbollsgymnasiet. Tidigare har han varit allsvensk tränare i Halmstad (2002-2003) och för IFK Värnamo i division ett (2010).

Publicerad 2015-03-27 kl 21:39
Annons
Annons
Annons