Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Jönsson jagad av Köln - lär inte gå till allsvenskan

Enligt tysk media vill Köln låna Rasmus Jönsson.

Men flera klubbar är intresserade.

- Ja, det är klart, säger agenten Jonas Svensson.

För drygt ett år sedan lämnade Rasmus Jönsson, 22, Helsingborg för spel i Wolfsburg. Tiden i Tyskland har varit tung. Den här säsongen har han bara gjort fem inhopp i Bundesliga och nu kan han lånas ut. Wolfsburg ska banta sin 35-mannatrupp – och enligt tysk media vill Köln, som kämpar för att ta sig tillbaka till den högsta ligan, låna svensken.

- Jag har inte hört något om det. Vi får se hur allt ser ut i januari. Rasmus har inte fått så mycket speltid så det är möjligt att vi får kolla efter en eventuell utlåning. Men det är inget som jag vet något om i dag, säger agenten Jonas Svensson till fotbollskanalen.se.

Wolfsburg ligger på fjortonde plats i Bundesliga och för sex veckor sedan fick den hårdföre tränaren Felix Magath sparken. Efterträdaren, Lorenz-Günther Köstner, har inte gett Rasmus Jönsson chansen och inte heller något besked om framtiden.

- Allt är så nytt i Wolfsburg. Sportdirektören och tränaren kom in i klubben för bara en månad sedan. Vi har inte haft någon diskussion med klubben. Det är två matcher kvar innan uppehåll.

Finns det klubbar som är intresserade av Rasmus?

- Ja, det är klart.

Helsingborgs fans hoppas att Rasmus Jönsson återvänder till HIF för att få en nystart. Men enligt Jonas Svensson lär det inte bli allsvenskan.

- Allsvenskan är inte optimalt. Vi får se vad som händer.

Publicerad 2012-12-14 kl 11:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons