JUST NU: Skyttekungarnas kamp i Copa del Sol

Norge och Danmarks skyttekungar drabbar samman när Odense möter Rosenborg i Copa del Sol.

2-1 Självmål 57'
3-1 Andreasen 59'
3-2 Strand 83'

Danskarna förfogar över svenske Björn Runströms lagkompis Peter Utaka – som toppar skytteligan. Medan Rade Prica är Tippeligan och Rosenborgs främste målskytt.

Efter bara nio minuter har OB Odense tagit ledningen. Sist på bollen efter en stolpträff: Hens Henrik Andreasen. När knappa halvtimmen spelats kunde norrmännen kvittera genom Moldskred.

Det oavgjorda läget höll dock inte länge. Via ett självmål, följt av ett nytt Andreasen-mål tog Odense täten med 3-1 efter en spelad timme. tio minuter från slutet reducerade Rosenborg till 3-2.

Publicerad 2010-02-04 kl 21:15