Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Keane bildar stjärnbild med Beckham i Galaxy

Blir LA Galaxys fjärde designated player, som inte behöver bry sig om MLS lönetak.

LA Galaxy i nordamerikanska ligan MLS har gjort klart med Irländske Robbie Keane. Så fort spelaren får sitt amerikanska arbetsvisum kommer han bli en galaxy-spelare. Keane blir därmed Galaxys fjärde ”designated player”, det vill säga en spelare som inte behöver rätta sig till MLS lönetak.

- Jag är lycklig, hedrad och upprymd av att ansluta till LA Galaxy. Jag har alltid velat spela i MLS så det är en perfekt kombination för mig och en dröm som uppfyllts. Min familj och jag känner oss redan välkomnade av våra samtal med Tim Leiweke och Bruce Arena. När sen David Beckham kom och tränade med oss i Tottenham kunde han inte sluta tala väl om Galaxy, fansen och ligan i allmänhet. Så jag kan inte bärga mig att komma över och påbörja arbetet, säger Keane på Galaxys hemsida.

- Keane kommer att bli ett stort tillskott till vår klubb. Jag har följt hans karriär och alltid respekterat hans färdigheter som tävlingsmänniska och målskytt. Jag tror att han tar med sig kvaliteer i och runt straffområdet som vi har fattats. Förhoppningsvis kommer han vara en viktig pusselbit i såväl vår jakt på Supporters Shield och MLS Cup som avancemang i Concacaf Champions League, säger coachen Bruce Arena.

Spelaren kommer senast från Tottenham Hotspurs, där han i senaste sejouren spelat sen 2009.

Publicerad 2011-08-16 kl 15:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons