POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

KLART: Rasmus Lindgren klar för gamla klubben

Foto: Scanpix

Rasmus Lindgren och Javier Pastore.

Rasmus Lindgren har gjort klart med en ny klubb. Det blir holländska Groningen, klubben där han slog igenom i Holland.

– Vi behöver hans rutin och personlighet, säger klubbens sportchef, Henk Veldmate, till klubbens hemsida.

Sedan en tid tillbaka har det stått klart att Rasmus Lindgren inte får förnyat kontrakt med Red Bull Salzburg. Nu har mittfältaren gjort klart med en nygammal klubb, FC Groningen. Klubben skriver på sin hemsida att Lindgren har skrivit på ett kontrakt på 3,5 år.

– Det är välkänt att vi har många unga och talangfulla spelare. Vi behöver hans rutin och personlighet. Därför har vi haft kontakt med Rasmus Lindgren sedan en tid tillbaka. Hos oss kommer han inte bara att få en viktig roll på planen, utan även på träningar och i omklädningsrummet, säger Groningens sportchef, Henk Veldmate, till klubbens hemsida.

Lindgren spelade i Groningen under perioden 2005-2008. Då gjorde han så pass bra ifrån sig att han värvades av Ajax 2008. Sommaren 2011 bar flyttlasset av till Red Bull Salzburg och nu vänder alltså mittfältaren tillbaka till Groningen.

När det stod klart att mittfältaren skulle lämna Salzburg öppnade han för en återkomst till allsvenskan, men ingen klubb hörde av sig.

– I Sverige har det inte varit något intresse. Ingen allsvensk klubb har hört sig för, sade Lindgren till fotbollskanalen tidigare i veckan.

Publicerad 2012-11-30 kl 13:46
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå