Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Lahm och Schweinsteiger till motattack: "Ska snacka med Robben"

Andra ligor och cuper

Bayern München bråkar som bara den. Arjen Robben ger sig på Philip Lahm och Bastian Schweinsteiger – som biter tillbaka.
- Ett personangrepp på mig, säger Lahm.

Säsongen har varit en bedrövelse kantad av bakslag, olyckor och elände. Enligt holländaren Arjen Robben stavas förklaringen: bristande ledarskap. Han hävdar, enligt tidningen Bild, att storklubben inte haft någon riktig centralgestalt sedan Mark van Bommel flyttade till Milan.

De påstående gillar inte lagkaptenen Philip Lahm eller hans vicekapten Bastian Schweinsteiger.

- Naturligtvis är det här ett påhopp riktat mot mig. Jag vet inte varför Ajen kommer med det här pratet, men jag ska snacka med honom, säger Lahm till Bild.de.

Schweinsteiger verkar ännu buttrare. När han konfronterades med Robbens utsaga vid en presskonferens valde han att lämna pressrummet nästan omedelbart. Men först bemötte han kommentarerna kortfattat.

ANNONS

- Jag är verkligen ingen dålig ledare. Jag har varit här länge och folk lyssnar på mig i omklädningsrummet, sade Schweinsteiger.

Publicerad 2011-04-29 kl 11:41

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto