Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Långtidsskadade Molins har tung vinter framför sig

Andra ligor och cuper

Mardrömmen för Guillermo Molins har bara börjat. Hans första tid efter operationen har varit tung och nu väntar en mödosam vinter.
- Han har haft en jobbig period, berättar i dag hans sjukgymnast.

Redan i första matchen i somras med Anderlecht skadade han sig svårt och fastnade i ett helvete kort efter den efterlängtade utlandschansen.

Guillermo Molins, 22, vred till knäet och trasade sönder främre korsbandet och hamnade i tårar och chock över den sportsligt katastrofala händelsen och sedan dess har det varit tyst om den före detta MFF-stjärnan.
I dag har det hunnit gå tio veckor sedan operationen - men trots att ingreppet gick bra så har Molins haft mentalt stentuffa veckor.

- Han har haft en jobbig period, det har verkligen inte varit någon dans på rosor, säger hans sjukgymnast Rickard Dahan till FotbollDirekt.se.

Annons

- Han har fått jobba intensivt för att få tillbaka rörligheten igen, det är det som är den svåraste delen.

Men operationen gick bra för honom?
- Det har det gjort men det är nu det börjar. Han jobbar stenhårt och han gör det 5-6 timmar om dagen. Det är en prövning att råka ut för det han råkat ut för, fortsätter Dahan.

Men den tråkiga starten i den belgiska storklubben till trots, Molins har inte drabbats av komplikationer och kommer nu att pendla mellan specialister i Belgien och i Malmö.

- Han håller det rehabschema som Anderlecht satt upp för honom. Han har rehabtränat där nere i nio veckor men var nyligen här i en vecka och kommer tillbaka igen om någon vecka.

- Han hade med sig en sjukgymnast i från Belgien och körde sedan med mina kollegor och ska fortsätta att göra det.

Publicerad 2011-09-07 kl 14:36
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto