Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER
14v

Lindström lämnar Tvååker - men inget nytt uppdrag på gång

Foto: Bildbyrån.

Mattias Lindström lämnar Tvååker efter säsongen. 
Nu berättar han att han vill fortsätta inom fotbollen.
- Jag vill fortsätta inom fotbollsvärlden, säger han till HD

Förre Helsingborgs IF-mittfältaren Mattas Lindström tog inför förra säsongen över Tvååker och ledde laget till division 1, men även spel i våras i svenska cupen. I år fortsatte succén med i dagsläget en topplacering i serien. Efter säsongens slut lämnar han dock föreningen. Anledningen? Det blev ett för långt avstånd till Helsingborg. 

Nu berättar han att det fanns intresse från andra division 1-lag, men att det inte är aktuellt, då det också handlar om ett för långt avstånd till hemstaden. 

- Jag har fått andra erbjudanden som tränare längre upp i landet. Det är klubbar på samma serienivå som Tvååker, men det var inte aktuellt, säger Lindström till HD.

Däremot är han inställd på en fortsättning som tränare. 

Det vill jag. Jag vill fortsätta inom fotbollsvärlden. Man lär sig saker varje dag för det finns så många segment inom fotbollsvärlden. Det livet är gärna något jag stannar inom, men det är inget måste, säger han till tidningen. 

Vidare berättar Lindström att han ännu inte har ett nytt uppdrag inom räckhåll och först vill avsluta säsongen med Tvååker. Laget är i dagsläget femma och har häng på toppen med uppflyttning till superettan med sex matcher kvar av säsongen. 

Publicerad 2018-10-03 kl 18:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons