Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

LUNDHS PODCAST: Dorsin om brorsan: "Han är riktigt dålig på fotboll"

Andra ligor och cuper

Mikael Dorsin är svensk mästare i fotboll och har en lång utlandskarriär bakom sig. Hans bror Henrik har samtidigt tagit över den svenska teaterscenen, men får samtidigt en pik av sin bror.
– Henrik är riktigt dåligt på fotboll och noll bollkänsla.

Foto: Scanpix

I veckans "Lundh" gästas Olof Lundh av Rosenborgs ytterback Mikael Dorsin. Förutom att berätta om sin långa utlandskarriär i Norge, Frankrike och Rumänien, så glider 33-åringen lite från fotbollen och förklarar hur det var att växa upp med sin bror Henrik Dorsin.

– Han har hållit på med teater och det här sedan vi var små och jag har då följt honom hela vägen. Det är svårt med konkurrensen inom fotbollen, men det är nog minst lika svårt att slå sig in bland skådespelarna. Att han lyckats så bra är bara kul.

För samtidigt som Mikeal gått och blivit svensk mästare i fotboll så har hans bror Henrik tagit över den svenska teaterscenen. Två bröder som gjort succé inom helt olika branscher och många har ställt sig frågan hur det gått till. 

ANNONS

– Det vet jag faktiskt inte.Varken mamma eller pappa var fotbollsspelare utan de är ganska vanliga människor. Men samtidigt så är det nog för att de varit så vanligt och stöttande då vi fått hålla på med det vi velat. Dem har liksom aldrig tjatat eller ställt något krav på att vi ska göra det och det.  Det har bara varit där och alltid ställt upp för oss.

Har du samma humoristiska ådror som honom?

– Det är nog svårt att svara på själv, men vi har väldigt kul tillsammans och har samma humor. Så det tror jag.

Men hur är Henrik i fotboll?

Han är faktiskt riktigt dålig och har noll bollkänsla. Jag vet inte hur det kan skilja så mycket och så brukar det inte vara. Men det är kul att det är så., det är speciellt.

Publicerad 2015-01-10 kl 06:30
Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från LaLiga, Serie A och UEFA Champions League.

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto