Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Magnus Eriksson får inte åka med på Gents träningsläger: "Är i Sverige på obestämd tid"

Foto: Scanpix

Magnus Eriksson vill lämna Gent.
Nu får han inte följa med på lagets träningsläger.
- Jag ska stanna i Sverige på obestämd tid, säger han till fotbolldirekt.

För tre veckor sedan avslöjade fotbollskanalen.se att Magnus Eriksson, 22, vill lämna Gent och att det lär bli en flytt i januari.

- Det är synd att det har blivit så här, men det var inte lätt att förutspå att det skulle bli så många tränarbyten och andra negativa saker. Socialt trivs jag jättebra i staden, men jag vill såklart spela fotboll och därför kan det inte fortsätta så här. Jag har haft ett möte med sportchefen och han har lovat att vi ska hitta en lösning. Det finns klubbar som är intresserade, sade han då.

Nu står det klart att Magnus Eriksson, som har varit i Sverige över julledigheten, inte får följa med på Gents träningsläger. Anfallaren har tre år kvar på kontraktet och nu närmar han sig en flytt.

- Jag fick besked nyligen om att det bara är 22 spelare som får åka med på träningslägret och jag ansågs inte vara en av dessa. Jag ska stanna i Sverige på obestämd tid. Det är väldigt olyckligt överhuvudtaget allt som har hänt där nere, säger han till fotbolldirekt.

- Hur det känns? Som det har varit där nere så känns det ändå ganska bra med tanke på att det är länge sedan jag fått träffa familjen. Så det är ju skönt. Men det är olyckligt allt som händer. Nu får jag vänta och se. Jag ska stanna hemma i Stockholm och avvakta - det är det senaste jag hört i från Gent.

Magnus Eriksson gjorde elva mål och fyra assist på tjugo allsvenska matcher. När anfallaren lämnade Åtvidaberg, i slutet av augusti, avslöjade fotbollskanalen.se att Helsingborg ville ha honom.

Publicerad 2013-01-02 kl 17:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons