Med sena mål satte Klose press på Hoffenheim

Andra ligor och cuper

Regerande mästarna Bayern München vände och tog en mycket viktig seger på söndagen i den tyska ligafotbollen. Gästande Borussia Dortmund fick en kanonstart med mål efter bara två minuters spel, men även om Bayern ganska snabbt kvitterade var det oavgjort in i det sista.
Med tre minuter kvar klev dock tyske landslagsanfallaren Miroslav Klose in i handlingarna. Slarv av Dortmundförsvaret gav Klose ett bra läge, och med en bredsida mellan benen på målvakten Roman Weidenfeller avgjorde han matchen. Klose hann även fastställa resultatet till 3-1 på övertid och Bayern är alltjämt en poäng bakom serieledande succénykomlingen Hoffenheim.