Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER
10å

Mexikanska spelare tveksamma till Svennis

Tidigare har den mexikanske skyttekungen Jared Borghetti uttryckt sin tveksamhet inför Svennis. Nu kommer fler spelare med kritik mot svensken som förbundskapten.

Det mexikanska landslaget befinner sig för tillfället i USA för att spela två träningslandskamper inför VM-kvalmatchen mot Belize senare i juni. Landslaget leds av Jesus Ramirez som fungerar som tillfällig förbundskapten för Mexiko under deras kommande fyra matcher.

Andres Guardado, mittfältare i Deportivo La Coruña tycker enligt AP attt Ramirez inte får nog med respekt.
- Det är han som är vår coach just nu. Han är inte bara här för syns skull. Vi måste stötta honom eftersom han leder oss i de kommande matcherna, sade Guardado.
- Vill de ta in någon annan är det en annan sak. Vi tycker att vi har en coach nu och vi jobbar efterhans idéer, fortsatte han

Svårt att anpassa sig
Den mexikanske skyttekungen Jared Borghetti har ivid tidigare tillfälle kritiserat valet av Svennis som mexicansk förbundskapten. Nu få han medhåll från andra spelare.
- Eriksson skulle få svårt att anpassa sig till Mexiko om han anställs. Jag skulle vilja ha någon som känner mexicanska ligan och som känner mexicanerna. Vi är svåra, annorlunda och behöver en coach som kan låta oss vara fria,sade PSV-spelaren Carlos Salcido på en presskonferens inför träningslandskampen mot Argentina som Mexiko möter i morgon onsdag.

Publicerad 2008-06-03 kl 18:48
Annons
Annons
Annons