Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Nannskogs karriär kan vara slut: "Kanske måste tacka för kaffet nu"

Daniel Nannskogs karriär kan vara slut. Ger inte skadan med sig den här veckan tvingas anfallaren lägga av med fotbollen.
- Då får jag tacka för kaffet, säger han.

Det var i ett möte med Strömgodset i början av augusti som ett muskelfäste i ena låret trasades sönder. Den tvåfaldige norske skytteligavinnaren Nannskog insåg omedelbart att situationen var allvarlig. Nu står det klart att hans långa proffsliv kan vara över.

- Jag har inte fattat något definitivt beslut ännu. Vi ska ska ge det fram till 25 november innan det slutgiltiga svaret kommer, säger han till fotbollskanalen.

Vilket besked har du fått från läkarna?
- Röntgenbilderna ser lite bättre ut. Men samtidigt: när jag kommer upp i en viss rörelse med benet så gör det fortfarande väldigt ont. Om inte det släpper inom de närmaste dagarna blir det väl att tacka för kaffet helt enkelt, säger Nannskog.

Hur känns det då?
- Det är såklart inte så roligt. Men samtidigt är jag ju 36 år gammal. Det hade varit änne tyngre om jag var 23 eller 24. Men i slutändan vill man ju bestämma själv när man lägger skorna på hyllan, inte bli stoppad av en skada.

Vartåt lutar det i dagsläget?
- Det är förbaskat svårt. Jag kan inte komma fram till om jag ska kriga vidare eller lägga ned. Det är lite tuffa tider nu. Man har mycket att tänka på.
Vad händer om du måste sluta med fotbollen?
- Det blir nog en roll i Stabaek som det ser ut. Men exakt hur upplägget ska bli kommer vi att skissa på om jag tvingas dra mig tillbaka.

Men skönt att trots allt ha något att falla tillbaka på?
- Jo, det är betryggande att klubben tror på en och så där. Att man känner deras förtroende. Men jag har inte gett helt upp ännu, utan vill ge fotbollen några dagar till, säger Nannskog.

Publicerad 2010-11-17 kl 22:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons