Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Norges besked: "Zlatan är bättre än Ronaldo"

Zlatan Ibrahimovic är bättre än Cristiano Ronaldo.

Det anser Norges förbundskapten Per-Mathias Högmo.

- Han har levererat mer i landslaget, säger den förre djurgårdaren.

Under hela fredagen hårdbevakar TV4 och fotbollskanalen.se Sveriges VM-playoff mot Portugal, och nu kommer några uppmuntrande ord västerifrån. Enligt norrmannen Per-Mathias Högmo, Djurgårdens förre succétränare, råder det ingen tvekan om att den blågule lagkaptenen Zlatan Ibrahimovic är strået vassare än sin kontrapart i Portugal, Ronaldo.

- Den bedömningen gör jag bland annat med bakgrund av vad de levererat i landslaget. Jag tycker att Zlatan verkligen bevisat sitt värde där och presterat genomgående på en hög nivå. Han har varit den stora skillnaden för dem i många matcher, medan Ronaldo varit lite jämnare och aldrig nått upp till de där riktiga topparna, säger Högmo till Verdens Gang.

När det var dags att rösta till Ballon D'Or, vilket landslagstränare och lagkaptener får göra tillsammans med utvalda journalister, valde Högmo Ibrahimovic som etta.

- På klubbnivå är ju givetvis Ronaldo extremt bra, men jag tycker att Zlatan varit så framträdande att det kändes rätt att ha honom i topp, säger Högmo.

Publicerad 2013-11-15 kl 08:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons