Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Milos Milojevic lämnar Röda Stjärnan

Serbien

Nu är det klart.
Svenskbekantingen Milos Milojevic lämnar Röda Stjärnan efter säsongen.
- Jag gjorde mitt bästa, säger han i ett uttalande.

Foto: Darko Vojinovic/AP/TT.

Förra sommaren tog Milos Milojevic över Röda Stjärnan kort efter att han fick sparken från Malmö FF.

I den serbiska storklubben har 40-åringen rönt framgångar. Laget har inte förlorat en enda inhemsk match, vunnit ligan och har dessutom chans på cuptiteln.

Men efter säsongen har 40-åringen gjort sitt i Röda Stjärnan.

Klubben meddelar på sin hemsida att den förre Mjällby- och Hammarby-tränaren kommer att lämna i samband med att kontraktet löper ut inom kort.

- Jag vill tacka Röda Stjärnan för att ha gett mig chansen att bevisa mig på en stor scen som ung tränare. Vi har haft ett utmärkt samarbete. Jag har försökt vara professionell, jag gjorde mitt bästa och det kommer jag att fortsätta att göra till dess att min tid på Röda Stjärnans tränarbänk är över. Jag vill verkligen vinna serbiska cupen och efter den 1 juni kommer jag att, precis som tidigare, vara supporter, säger Milojevic i ett uttalande på klubbens hemsida.

Annons

Vad som händer med assisterande tränaren Poya Asbaghi, som också har ett utgående avtal, är oklart.

Tidigare uppgifter i serbisk press har gjort gällande att Maccabi Haifa-tränaren Barak Bakhar lär ta över Röda Stjärnan.

För Fotbollskanalen bekräftade Milos Milojevic nyligen att det finns ett intresse för honom.

- Det finns intresse, men jag ska vara ärlig med att det inte finns något konkret erbjudande. Jag har inte funderat exakt på vad jag vill göra när det gäller land, karriärsteg och det spelar stor roll… det är jobbigt att familjen är i Sverige. Det är mentalt jättejobbigt för mig. Jag måste fundera exakt vad nästa steg ska bli så att jag och min familj blir nöjd, sa han då.

Publicerad 2023-05-19 kl 10:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto