POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER
10å

Per Nilsson: "Funderade på om jag hade svininfluensan"

Äntligen har han fått spela igen.
Då kom bakslaget.
Per Nilsson har varit däckad av magsjuka hela veckan och missar lördagens bortamatch mot Wolfsburg.
- Jag funderade på om jag hade svininfluensan, säger Hoffenheimbacken till fotbollskanalen.se.

Det var natten mot måndag som magsjukan slog till. Sedan dess har Per Nilsson, mittback i tyska succélaget Hoffenheim, varit sängliggande.

- Den har hållit i sig länge och jag har blivit bättre och sämre. I början började man fundera på om jag hade den där svininfluensan. Jag gjorde alla tester och det visade att jag bara hade en vanlig magsjuka, säger Nilsson till fotbollskanalen.se.

- Det var först i dag när jag vaknade som jag kände att det är på väg åt rätt håll. Det var skönt att jag äntligen hade lust att äta frukost.

Han säger sig ha tappat fyra, fem kilo under veckan – och han spelar inte lördagens bortamatch mot serieledande Wolfsburg.

- Jag hoppas kunna träna lite lätt i morgon och kunna få energi och kraft mig inför nästa vecka. Nu tror jag min kropp är rätt försvagad så jag får bygga upp kroppen långsamt.

Per Nilsson har varit bänkad under stora delar av säsongen, men har under de senaste matcherna återtagit sin plats i backlinjen.

Så hur surt känns det att det här viruset kommer just nu?
- Det är komiskt. För när det har gått dåligt för laget på slutet så har det gått väldigt bra för egen del. Jag har fått väldigt mycket beröm. Klart det är tråkigt, men blir du sjuk så blir du sjuk.

Hoffenheim upplever just nu en ordenlig skadekris och saknar flera nyckelspelare, såsom lagkaptenen Selim Teber, mot Wolfsburg.

- Vi har haft väldigt mycket problem. Jag tror det sitter en hel del juniorer på bänken i den här svåra bortamatchen och det säger väl en del, säger Per Nilsson som själv siktar på att vara tillbaka nästa helg.

- Jag är rätt övertygad om att ni får se mig på planen då.

Publicerad 2009-05-01 kl 13:17
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå