POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

PSG ifrågasätts av sponsorer

Tränare Carlo Ancelotti och sportchefen Leonardos avgångar har fått Zlatan Ibrahimovic att tvivla på sin framtid i klubben. Och nu börjar även PSGs sponsorer ifrågasätta storklubben.

Det är turbulens i den franska storklubben PSG. Efter att både tränare och sportchef har lämnat sina positioner börjar nu även klubbens sponsorer att ifrågasätta hur klubben sköts. En källa hos en av sponsorerna berättar för den franska tidningen Le Parisien att de har börjat tappa förtroende för storklubben.

- Det var en suverän säsong som ledde till ligatiteln under ledning av Leonardo och Ancelotti. De var spetsen i bygget. Nu är de borta och vi är kvar med Laurent Blanc. Jag har ingenting emot honom, men han spelar inte i samma division, säger sponsoren.

PSG förhandlar just nu med Nike, klubbens huvudleverantör, om en förlängning av deras utgående kontrat. Men enligt uppgifter har den senaste tidens händelser inom klubben fått Nike att reagera.

- Allting händer vid sämsta tänkbara tidpunkt, i hjärtat av transferfönstret, säger en anställd.

Avhoppen och nu även osäkerheten kring Zlatan Ibrahimovics framtid har väckt oro hos många av klubbens samarbetspartners. Men alla är inte oroliga.

- Även om det finns vissa farhågor inför säsongen så är analysen fortfarande positiv, säger en partner till klubben.

Publicerad 2013-07-15 kl 10:55
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå