Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Rasmus Bengtsson svarar Lazios sportchef: Såg inget kontrakt

Andra ligor och cuper

Rasmus Bengtsson försvarar sin agent Oliver Cabrera som anklagas för tvivelaktiga metoder och kallas maffia av Lazios sportchef.
- Han har gjort ett fantastiskt jobb för mig, säger han till fotbollskanalen.se.

Det var i söndags som TV4-Sporten och fotbollskanalen avslöjade att agenten Oliver Cabrera har suttit på dubbla stolar i affären kring Wanderson, och varit inblandad när Westhill Group erbjöd Wanderson ett slavkontrakt.

Cabrera anklagas också av Lazios sportchef som kallar Cabreras beteende för maffiafasoner efter att Rasmus Bengtsson påstås ha skrivit på ett femårskontakt med den italienska klubben bara för att kovända och sedan komma överens med Hertha Berlin – klubben där Bengtsson nu spelar. Igli Tare sa då att man hade påskrivna kontrakt och videobevis på när kontrakten signeras. Allt skulle skickas till Fifa i en anmälan, men efter det har det varit tyst.

ANNONS

Nu berättar Bengtsson själv för första gången om det hela:
- Jag vet inte vad som hände. Jag skrev på för Hertha Berlin och visst var vi och hälsade på Lazio, men vi fick inget bra intryck av dem, säger han till fotbollskanalen.se.

- Det kanske blev irriterade över att jag inte uppskattade deras bemötande.

Bengtsson säger också att han hörde talas om anmälan, men bara via media.
- Jo, visst hörde jag att de skulle göra en anmälan och det var väldigt mycket skriverier. Men nu på senaste tiden har jag inte hört någonting om det.

Såg du något kontrakt?
- Nej, det enda kontraktet jag skrev på var för Hertha även om folk om vill få det till annat.

Rasmus Bengtsson berättar att han har följt nyheterna om hans agent Oliver Cabrera via nätet men att han inte har några planer på att bryta sitt eget samarbete med honom.

ANNONS
- Nej, jag har bara positiva saker att säga om honom. Han har gjort ett fantastisk bra jobb för mig i alla fall och vi har ett bra samarbete.

- Det är väl ofta så att agenter snackar skit om varandra och Cabrera är ju den som får ut flest spelare och då är det väl klart man vill sätta dit honom så att man blir av med honom, men jag vet inte hur det är i det här fallet.

Publicerad 2010-04-28 kl 19:35
Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från LaLiga, Serie A och UEFA Champions League.

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto