POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

"Ronaldo vill avsluta karriären i USA"

Foto: SCANPIX

Den amerikanska fotbollsligan, MLS, växer och lockar allt fler stjärnor.
Snart kan självaste Cristiano Ronaldo hamna där, det menar Sports Illustrated.

Cristiano Ronaldo kan komma att hamna i Major Soccer League.

Ja i alla fall om man får tro Sports Illustrated som uppger att den portugisiske stjärnan är intresserad av att flytta till USA efter det att hans kontrakt gått ut med Real Madrid 2018.

Den amerikanska tidningen menar att det är någon av städerna New York, Miami eller Los Angeles som lockar anfallaren mest.

New York har för tillfället två lag i MLS, New York Red Bulls och New York City,   och vid 2018 kommer även Los Angeles ha två lag då LA Galaxy hunnit få sällskap av ett ytterligare ett nystartat Los Angeles-lag.

Miami, med självaste David Beckham i spetsen, kan komma att ha ett lag från 2017, men då man haft problem med byggandet av en ny stadion är projektet fortfarande osäkert.

Om Beckham kan övertala Ronaldo att komma till Miami skulle han säkert stärka sina aktier till att få staden att vilja behålla laget och skynda på byggandet av en ny stadion.

Ronaldos flirt med MLS visar ändå på att ligan håller på att växa och att fler och fler stjärnor kan tänka sig att flytta dit.

Till den här säsongen har t ex Kaka, Sebastian Giovinco och David Villa anlänt till MLS och i sommar kommer de engelska stjärnorna Steven Gerrard och Frank Lampard göra dem sällskap.

Även spelare som t ex Xavi och Iker Casillas har hintat om att flytta till MLS.

Publicerad 2015-03-18 kl 10:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå