Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Rosenborg kan kicka Jönsson: "Vi ger inga garantier"

Foto: Scanpix

Kvällens match kan bli Jan Jönssons sista.

Svensken får inga garantier av Rosenborg.

- Han är kvar till dess att vi byter tränare, säger ordförande Ivar Koteng.

Under hela hösten har det stormat kring svensken, vilket fotbollskanalen.se rapporterat om i flera omgångar. Men efter att RBK-styrelsen samlats till ett extrainsatt möte för tre veckor sedan hette det att Jönsson fortsätter tills vidare.

- Beskedet jag fick efteråt var att förtroendet finns där. Lika mycket som för åtta månader sedan eller en månad sedan. Man ville tona ned det allvarsamma. Men jag är naturligtvis självkritisk och vet att vi måste förbättra oss framöver, särskilt när det gäller vårt anfallsspel, sade Jönsson till fotbollskanalen.se då.

Men nu uppger norska Adresseavisen att hans dagar trots allt kan vara räknade. På torsdagen möter Rosenborg Bayer Leverkusen i Europa League, och ordföranden Ivar Koteng är förtegen.

- Situationen är som förut. Jan Jönsson är kvar till dess att vi byter tränare. Vi ger inga garantier, säger han till tidningen.

Den förre Stabaek-ledaren har två säsonger kvar på sitt kontrakt och tjänar enligt VG fem miljoner norska kronor årligen. Han tar dock turbulensen med ro.

- Jag fruktar ingenting. Visst har jag tänkt tanken att jag kan lämna men det är ingenting som påverkar mig i vardagen. När det blåser står jag upp och fokuserar på sådant jag har makt att ändra. Det här är inte en av de sakerna, säger Jönsson till Adresseavisen.

Publicerad 2012-12-06 kl 17:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons