Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sema kan lämna Norge: För bra för bänken

Andra ligor och cuper

Maic Sema kan lämna norska Haugesund efter en höst med sparsamt med speltid. Nu vill han klarhet i framtiden från klubben.
- Vi måste ha ett snack inom snaraste framtiden, säger Sema till fotbollskanalen.se

Ett år efter flytten från Hammarby till Haugesund kan Maic Sema summera en säsong som började bra men där hösten blev en tuff period utan speltid. En period som fått mittfältaren att börja fundera över framtiden.
- Vi har inte tagit något beslut om hur det blir. Jag är på semester nu och ska tänka och känna efter själv sen ska vi väl ha ett snack inom den snaraste framtiden, säger han.

Vad tror du händer?
- Svårt att säga. Man vet aldrig. Jag har inte kommit så långt själv ännu.

Din situation i Haugesund har förändrats till det sämre, vad beror det på?
- Det är en svår fråga. Jag fick verkligen spela mycket i början och det gick bra för laget och så var topp tre innan sommaruppehållet. Men när vi kom tillbaka började vi spela på ett helt annorlunda och jag fick ingen förklaring. Vi började spela ett enklare spel med mycket bollar i luften och det drabbade ju mig.

ANNONS

Fotbollskanalen.se har tidigare varit i kontakt med Haugesunds sportchef Asbjørn Helgeland som då antytt att Sema kan tillåtas lämna eftersom han är för bra för att sitta på bänken. Sema håller med.
- Det är så jag känner också. Jag är för bra för att sitta på bänken och det tänker jag verkligen inte göra. Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Dyker något upp får man titta på det och överväga, säger han.

Du sa att du vill ta ett snack med tränaren. Vad är det du vill ha svar på?
- Jag måste veta vad de har för tankar inför nästa år. Om de kommer att satsa på mig. Men klubben har verkligen varit bra mot mig och jag har pratat lite med sportchefen och det ligger kanske lite i mina händer. Jag vill helt enkelt göra det som känns bäst för mig och samtidigt ska det kännas att jag är rättvis och bra tillbaka mot klubben.
ANNONS

Sema har två år kvar på kontraktet med Haugesund.
Publicerad 2012-12-13 kl 01:03
Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från LaLiga, Serie A och UEFA Champions League.

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto