Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Spanskt och portugisiskt intresse för Majstorovic

Om Daniel Majstorovic skulle lämna AEK Aten kan nästa anhalt bli iberiska halvön. Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se finns det klubbar I Spanien och Portugal som är intresserade av Daniel Majstorovic.

Det surrades om en flytt hem och en plats i AIK:s backlinje, men det var inget som lockade Daniel Majstorovic.
- Jag har inte hört något från AIK, och det är absolut ingenting som är aktuellt för tillfället, sade han till fotbollskanalen.se på tisdagen.

Daniel Majstorovic tonar själv ner snacket om at en flytt från Aten är på gång, men AIK Aten har ekonomiska problem och en försäljning av Majstorovic skulle dra in pengar, samtidigt som lönekostnaden försvinner. Och då AIK verkar vara helt uteslutet kan det bli en flytt längre västerut i Europa.

Fotbollskanalen.se kan avslöja att det finns flera intresserade klubbar som följer Majstorovic, och som är intresserade av den storväxte mittbacken.
- Det är spanska klubbar under toppskiktet som är intresserade. Det handlar alltså inte om Real Madrid, Barcelona eller Valencia, men i skiktet där under, säger en källa till fotbollskanalen.se.
- Även i Portugal finns det intresse, och i deras fall är det inte teknik och fart som de letar efter, det har de gott om på hemmaplan, i det här fallet är det just Majstorovics styrka som är eftertraktad.

Daniel Majstorovic som har gjort 32 landskamper kom till AEK Aten 2008 då han värvades från schweiziska Basel.

Publicerad 2010-05-12 kl 15:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons