Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Stiltje för Toivonen i PSV: "Händer inget just nu"

Foto: Scanpix

Ola Toivonen har det tufft i PSV.

Ola Toivonen ville bort. Men har fastnat. Han bänkades mot Milan – och enligt klubben är han iskall på transfermarknaden.

- Det händer inget just nu. Som situationen ser ut kommer han att stanna, säger sportchefen Marcel Brands till fotbollskanalen.se.

Ola Toivonen har hamnat i kläm i PSV Eindhoven. Svensken vill i dagsläget inte förnya sitt kontrakt med klubben och förpassas därför till avbytarbänken.

Värmlänningen har gjort klart för klubben att han vill lämna – och för ett tag sedan kom också öppningen för en flytt till engelska Norwich. Den rann dock ut i sanden. Nu sitter han fast på PSV:s bänk - vilken han satt kvar på under hela matchen på tisdagen när klubben spelade 1-1 mot Milan i kvalet till Champions League.

- Vi hade en överenskommelse med Norwich men Ola själv kom inte överens med klubben och nu vet jag inte om de är intresserade längre, säger sportchefen Marcel Brands till fotbollskanalen.se.

Och på en rak fråga om PSV har kontakt med någon annan klubb om en flytt för svensken blir svaret kort och gott "nej", från Brands.

- Ola har fortfarande ett år kvar på kontraktet och han letar efter en ny klubb, men det är inget som händer just nu. Som situationen är nu så kommer han att stanna hos oss.

Hittar man ingen lösning innan transferfönstret stänger om två veckor kan det bli en tuff fortsättning i klubben.

- Vi diskuterade situationen i juli, då beslutade vi oss för att vänta till fönstret stängt för att se vad som händer.

Även landslagsplatsen kan vara i fara för Toivonen om inte situationen förändrats.

- Det finns fler som just nu tyvärr inte har speltid i sina klubblag, som det är lite osäkert med speltid och då får man dels hela tiden kolla på positionens karaktär och krav, dels vilka andra spelare som finns tillgängliga, har förbundskapten Erik Hamrén tidigare sagt.

Förutom Norwich har även Benfica rapporterats  vara intresserade av svensken.

Publicerad 2013-08-21 kl 11:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons