Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Stortalangen skadad igen - precis efter återkomsten

Tillbaka efter sju månaders skada – då small det på nytt i Sinan Ayrancis knä.
- Fruktansvärt tungt, det sade bara pang, säger han till fotbollskanalen.se.

Den förre BP-spelaren hörde till Sveriges mest jagade tonåringar när han lämnade allsvenskan för turkiska Genclerbirligi förra sommaren. Men i genrepet inför säsongsstarten åkte han på en broskskada som tvingade honom till två operationer och drygt halvårets vila.

Det dröjde till början på april innan Ayranci äntligen togs ut i sin första matchtrupp till seriespelet. Och just när läget såg ut att ljusna kom nästa bakslag.

- Jag hade en spelare i ryggen på träning. Han försökte sparka bollen, men träffade mitt ben i stället. Knäet vek sig och jag förstod direkt att något var fel, säger Ayranci.

Omedelbart åkte anfallaren till sjukhus för magnetkameraundersökning och läkarna konstaterade att hans gamla skada slagits upp igen. En sammanhållande broskbit hade gått sönder.

- Säsongen är över för min del, och jag får vila i minst fem, sex veckor. Jäkligt tragiskt när man precis återhämtat sig och börjat hitta formen. På sistone har alla sagt att min chans från start snart kommer, säger Ayranci som hunnit med att sitta på bänken i tre serieomgångar under april.

Nu åker han hem till Sverige för att vila ordentligt och rehabilitera sig under uppehållet som stundar. Ayranci konstaterar att det, trots allt, kunde ha varit värre.

- Förra gången blev jag ju borta mycket längre. Jag får se det som tur i oturen. Man är ju bara 19 år och förhoppningsvis är det här min sista allvarliga skada, säger han.

Publicerad 2010-04-14 kl 14:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons