Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Svennis INTE klar för München: "Har inte ens pratat med dem"

Foto: Scanpix

Förvirringen kring Svennis är total. 1860 München skriver att han tar över som manager – men Eriksson själv verkar ovetandes.
- Va, säger 62-åringen till Expressen.

Det var sent på natten till tisdagen som Bundesliga II-lagets ledning mötte pressen utanför sin träningsanläggning i München. Under hela kvällen hade president Dieter Schneider och styrelseordföranden Otto Steiner hållit överläggningar med 1860:s ägare för att förhandla fram hur tränarkonstellationen skulle formeras fram över.

- Och vi har nått en kompromiss som alla står bakom utan invändningar. Ja, vi är överens om att Sven-Göran Eriksson ska leda vår stab. Alexander Schmidt blir kvar i rollen som coach, sade ordförande Steiner.

På sin offciella hemsida presenterade sedan 1860 svensken och lade till att han ansluter på grund av den jordanske klubbägaren Hassan Abdullah Ismaiks personliga önskemål. Men enligt både Aftonbladet och Expressen är informationen helt fel.

När den sistnämnda tidningen gratulerar Sven-Göran Eriksson till jobbet svarar han kort och gott:

- Va?

Först när telefonen började ringa på tisdagen och många journalister ville veta vad som var på gång förstod den förre engelske förbundskaptenen att något slags missförstånd måste ha uppstått.

- Det här är inte sant, jag pratade med 1860 för en och halv månad sedan när jag var i München men sen har jag inte pratat med dem sedan dess, säger han till Expressen.

När fotbollskanalen.se talade med Erikssons vapendragare Tord Grip tidigare under tisdagen var han lika oförstående.

- Jag visste ju att det här varit aktuellt tidigare, men trodde att det runnit ut i sanden. Att det skulle vara någonting klart kände jag inte till, sade Grip till fotbollskanalen.se då.

Publicerad 2013-01-15 kl 14:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons