Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Svennis nära Trabzonspor - bestämmer sig i morgon

Andra ligor och cuper

Enligt Trabzonspor är klubben nära att plocka in Sven-Göran Eriksson som ny tränare.
- Han kommer att bestämma sig i morgon, säger Trabzonspors president Sadri Sener.

Portsmouth, Sporting eller kanske Trabzonspor? Sven-Göran Eriksson rapporteras nu vara ytterst nära att ta över tränarjobbet för den turkiska ligafyran.

Enligt klubbens president har man haft ett möte med Svennis som, enligt presidenten, ska ge besked redan i morgon.
- Vårat möte var mycket positivt. Vi föreslog Tugay Kerimoglu som assisterande tränare och han var nöjd med att höra det. Han kommer att bestämma sig i morgon om han kommer till Trabzon eller ej, säger klubbens president Sadri Sener enligt turkisk media.

Enligt rapporter är bosniern Vahid Halilodzic en konkurrent om jobbet som förstetränare.

Annons

Trabzonspors vicepresident Hayrettin Hacisahioglu bekräftar också för turkiska nyhetsbyrån DHA att Eriksson varit på plats - samt att Halihodzic är ett alternativ.

- Vi letar efter en manager som han (Eriksson). Vi har även mött honom. Men det finns ingen överenskommelse just nu. Hallihodzic är ett annat alternativ.

Tugay som nämns av president Sener avslutade nyligen sin spelarkarriär i Blackburn och har uttalat intresse för att träna. Han har även kopplats ihop med en assistentroll i Manchester City.

Svennis har gjort få uttalande sedan han fick sparken från jobbet som Mexikos förbundskapten. Men han har sagt till portugisisk media att han "kan hamna i Portugal".

I kväll är Trabzonspor det hetaste ryktet.

Publicerad 2009-06-11 kl 16:41
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto