Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Svensken i samtal med Jönssons Rosenborg: "Vi är gamla polare"

Johan Andersson samtalar med Jan Jönsson och Rosenborg.
Men han viftar bort övergångssnacket.
- Vi är gamla polare bara, säger mittfältaren till fotbollskanalen.se.

Stabaek har stora ekonomiska problem och går en oviss framtid till mötes med förhoppningar om fortsatt spel på sin nya arena även nästa säsong. Men det är långt ifrån säkert att klubben har råd. I värsta fall tvingas man återvända till stadion som användes före flytten till Telenor Arena i Fornebu 2009.

Samtidigt sitter förre Landskronaspelaren Johan Andersson på ett utgående kontrakt – och har varit i kontakt med Rosenborgs tränare Jan Jönsson under sommaren.

På måndagen ger norska medier nyheten stort utrymme, men när fotbollskanalen ringer upp Andersson tonar han ned uppgifterna om att en flytt skulle vara på gång.

- Det är överdrivet, jag har pratat med min förre tränare Jan Jönsson någon gång, men det är inte på den nivån. Vi har känt varandra i många, många år och är snarare som gamla polare, säger Andersson.

Kan du berätta lite om din situation för tillfället?
- Det stämmer ju att mitt avtal går ut och jag letar naturligtvis efter en arbetsgivare. Men just i dagsläget ligger jag lågt, med tanke på att jag precis kommit tillbaka från en skada. Jag behöver träna mig i fin form innan jag är intresserad av att göra något konkret med någon klubb.

Hur ser du på att återvända till Sverige?
- Jag är öppen för det mesta, absolut. Det viktiga är att man får en intressant fotbollsmässig utmaning från nästa säsong. Men jag känner att jag kan vara kall och vänta in i det sista innan jag fattar ett beslut. Det kan även bli en fortsättning i Stabaek, vi vet var vi har varandra men båda parter vill avvakta ett litet tag framöver.

Publicerad 2011-08-22 kl 10:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons