Sviterna efter sjukdom tvingade Isaksson till byte

Andra ligor och cuper

I PSV Eindhovens match mot NAC Breda tvingades Andreas Isaksson utgå i första halvlek - och i efterhand framgick det att Isaksson haft influensa inför matchen.

PSV råkade ut för en överraskande förlust med 2-4 mot NAC på fredagskvällen, en förlust som kan bli kostam i jakten på den holländska ligatiteln.

I PSV tvingades man avvika från matchplanen redan i första halvlek då målvakten Andreas Isaksson tvingades till ett byte. Isaksson tog sig av palen för egen masikn och hade vad det verkade inte skadat sig. Men efter matchen visade det sig att Isaksson haft influensa i förra veckan och att det sannolikt var det som gjorde att han inte kunde fullfölja matchen.

Ola Toivonen byttes ut i andra halvlek men hade innan dess spelat fram till PSV:s 1-0-mål.

Publicerad 2010-11-27 kl 09:26