Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Tankovic ljumskskadad: "Kämpar för att bli spelklar till söndag"

Foto: Scanpix

En fotskada har stört Muamer Tankovic, 19.
Nu är det ljumskarna som håller anfallstalangen borta.
– De kämpar för att få honom spelklar till söndag, säger rådgivaren Adnan Huseincehajic till fotbollskanalen.se.

AZ Alkmaar-anfallaren Muamer Tankovic, 19, har under inledningen av säsongen haft problem med en fotskada. Trots det har han spelat och svarat för tre mål på åtta matcher.

De senaste två veckorna har ”Mujo” inte funnits med i AZ Alkmaars trupp. Det beror inte på fotskadan. Nu är det krånglade ljumskar som stoppar 19-åringen.

– Han har haft en liten ljumskskada som hållit honom borta två veckor. Fotleden blir bättre och bättre och förhoppningsvis är han 100 procent när han är tillbaka från ljumskskadan, säger Tankovics rådgivare Adnan Huseincehajic till fotbollskanalen.se.

När kan han vara tillbaka?

– De kämpar för att få honom spelklar till söndag. Om han inte är klar då är han förmodligen klar veckan efter. Det är inget farligt, bara en ljumske.

AZ Alkmaar ligger på tionde plats i ligan efter lika många omgångar. Tankovic har spelat sex matcher från start och gjort två inhopp.

– Han har fått förtroendet och spelat på en bra position som passar honom och bra lagkamrater offensivt sätt, som ger honom bra bollar. Nu är det viktigaste att han blir frisk.

AZ Alkmaar möter Excelsior på hemmaplan på söndag.

Publicerad 2014-10-30 kl 10:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons