Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Tränaren om sina petningar av Guidetti: "Hans form är inte tillräckligt bra"

Foto: Scanpix

John Guidetti har haft svårt att ta en plats i Celtics startelva den senaste tiden. Igår fanns svensken inte ens på bänken.
– Hans form har inte varit tillräckligt bra, men idag missade han matchen på grund av skada, sa Celtics tränare Ronny Deila.

Celtic förlorade igår överraskande mot ligasexan St:Johnstone. John Guidetti som i veckan öppnat dörren för en flytt tillbaka till Feyenoord fanns inte ens med på bänken. Efter matchen så ställde de skotska journalisterna tränaren Ronny Deila mot väggen med frågor kring svensken.

Norrmannen erkände att han tyckte att svenskens form på senare tid inte varit tillräckligt bra, men det var en skada som hindrade honom från spel i just denna matchen.

– Guidetti har inte varit tillräckligt bra på senare tid, men idag saknades han på grund av en skada i vaden som han orsakat under träning, sa tränaren till EveningTimes igår.

De senaste dagarna har uppgifter kommit om att John Guidetti ska ha tackat nej till det kontraktserbjudande han fått av Celtic, något som ska ha gjort Deila besviken.

– Jag har inte pratat med John på några dagar, men har förstått att han berättat för medier om sitt intresse att återvända till Feyenoord. Det är upp till honom, jag vet inte om det är rätt eller fel.

– Han kommer att vara här för resten av säsongen och vi kommer få se det bästa av honom de sista månaderna. Just nu så behöver han och jag vara professionella och göra vårt jobb här i Celtic.

Deila berättade att om Guidetti är hel från sin skada så är han aktuell för spel på söndag när laget möter Aberdeen.

Publicerad 2015-03-05 kl 07:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons