Tuff kväll för Hrgota och Wendt

Andra ligor och cuper

Borussia Mönchengladbach tog en imponernade seger hemma mot Hannover. Mindre kul blev det dock för lagets svenskar som kommer allt längre från startelvan.

Branimir Hrgota, Mönchengladbach

Branimir Hrgota och Oscar Wendt stärkte knappast sina möjligheter att starta för Borussia Mönchensgladbach. Båda bänkades i lagets 3-0 vinst, där deras konkurrenter gjorde mål.

Det var en imponerande insats från Mönchengladbach som bäddade för segern. Laget tog ledningen genom Hrgotas anfallskonkurrent Max Kruse och var aldrig hotade i matchen. Med 23 minuter kvar av ordinarie speltid gjorde även Oscar Wendts konkurrent om vänsterbacksplatsen, Filip Daems, mål.

Daems slog säkert in en straff utom räckhåll för Hannovers målvakt.

En liten tröst för Hrgota var att han blev inbytt med en minut kvar av ordinarie matchtid, Oscar Wendt fick däremot sitta på bänken matchen igenom.

Publicerad 2013-08-17 kl 20:27